ŞUBEMİZ KÜLTÜREL ETKİNLİĞE KATKI SAĞLADI...
30 Ocak 2014, Perşembe

SAĞLIK-SEN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ  

ŞAHİNBEY ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTENESİ ŞUBESİ 

 

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği ve Sağlık-Sen GAUN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Şubesi ile birlikte düzenlenen Sosyal ve Kültürel Etkinlikler çerçevesinde 2. Sinema Günleri 20–21 Ocak 2014 tarihlerinde Primall AVM Prestij Sinema Salonlarında yaklaşık 1000 sağlık çalışanlarının katılımıyla gerçekleşmiştir. Bu etkinlik çerçevesinde zor şartlar altında çalışan personellerin moral ve motivasyonlarının artırılması amaçlanmış olup, stresten uzak, birlik ve beraberliğin gerçekleştirildiği bir aile ortamı oluşmuştur.

ÜNİVERSİTE HASTANE ÇALIŞANLARI  GÖNÜL İNSANI  YUNUS EMRE AŞKIN SESİ SİNEMA FİLMİNDE BİR ARAYA GELDİ

Tıp Fakültesi Dekanı ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Levent ELBEYLİ:  Çalışanlarımızı bu tür etkinliklerde görmekten mutluluk duyduğunu ve birlik ve beraberliğimizin pekişmesine katkı bulunduğunu belirtti. Saglık çalışanlarının yogun ve stresli çalışma ortamından birazcıkta olsa uzaklaştırdığı için bu etkinliklerin önemini vurguladı. Emeği geçen ve bizleri bir araya getiren Saglık-Sen GAUN  Hastanesi Şubesine teşekkürlerini belirterek bu tür etkinliklerin devamını diledi.

SAĞLIK –SEN GAUN Hastanesi Şube Başkanı Cuma KERKEZ

Ailelerimizle birlikte tüm çalışanlar olarak birlik beraberlik içerisin de stresten uzak çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.Hiç bir ayırım yapmadan  hizmet sendikacılığımızı göstermiş olduk.Her zaman çalışanlarımızın yanında olarak,çalışanlarımızın güler yüzlü ve neşeli bir şekilde  ayrılmalarını ve sağlık senin biz büyük bir aileyiz buluşmasını gerçekleştirmemiz  bizleri mutlu etmiştir.

Etkinliğimize katılan, bizlere destek veren,Sayın Başhekim Yardımcımız Prof.Dr.Belgin ALAŞEHİRLİ,Prof.Dr.Haluk SAVAŞ,Doç.Dr.Esen SAVAŞ,Doç.Dr.Murat Taner GÜLŞEN,Doç.Dr.Ahmet DİRİER,Yrd.Doç.Dr.Suat ZENGİN ve emeği geçen tüm  çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Her zaman çalışanlarının yanında olan,bizlere desteklerini esirgemeyen,Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Yavuz COŞKUN ve Başhekimimiz Prof.Dr.Levent ELBEYLİ’ye Şahsım ve Yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.

Daha sonraki etkinliklerde buluşmak üzere…

 


PAYLAŞ :